Radio Station Logo
Радио Канал 77 е прво радио во Македонија која работи под строги правила и критериуми за форматирана радио станица, како и најдобрите светски и балкански радио станици. Целна група на Радио Канал 77 се лица од 25 до 45 годишна возраст со тежиште на лица помеѓу 30 и 40 годиниа

East Gate Mall, дел од групацијата Балфин нуди шопинг и забава на 160.000 м2 со преку 220 уникатни локални и интернационални брендови. Во 2022 година East Gate Mall го посетија 7.3 милиони посетители, што го прави најпосетувам мол во Македонија.

Канал 77 и East Gate Mall од јули 2023 година на посетителите на East Gate Mall и понудија специјално радио кое емитува хитовска музика, што го прави шопинг искуството уште подобро.

Ви го преставуваме првото молско радио во Македонија, Канал 77 East Gate радио.

Додека шопингувате во најголемиот мол во Македонија, уживајте во хитовите на Канал 77 East Gate радио.